Agent Nateur Holi (C) The C Duo Calcium & Vitamin C

130,00

Holi (C) on kasvoveteen tai -öljyyn lisättävä lisäravinne, joka sisältää kalsiumia ja C-vitamiinia stabiilissa ja tehokkaassa muodossa. Koska ne ovat tuotteessa jauhemaisina, ne eivät hapetu eikä niiden teho laimene.

Holi (C) -jauhe sisältää kalsiumia ja C-vitamiinia stabiilissa ja tehokkaassa muodossa. Koska ne ovat tuotteessa jauhemaisina, ne eivät hapetu eikä niiden teho laimene. Sekoita jauhetta Holi (Water) -kasvoveteen ja tasapainota epäpuhtauksiin taipuvaa ja ikääntyvää ihoa. Holi (C) -jauheen aktiiviaineet ovat erinomaiset myös arpien, maksaläiskien ja samean ihon hoitoon.

Pääraaka-aineet

  • Ketoglukonaattikalsium on patentoitu, luonnollinen molekyyliyhdiste, joka auttaa lisäämään ihon elastisuutta ja täyteläisyyttä. Sen on kliinisissä tutkimuksissa todistettu pehmentävän ihon juonteita ja parantavan ihon rakennetta.
  • Natriumaskorbiinifosfaatti (Sodium ascorbyl phosphate) on ihoon hyvin imeytyvä ja tehokas C-vitamiinijohdannainen. Sen on kliinisissä tutkimuksissa todistettu kirkastavan ihoa ja tekevän siitä tasasävyisen, minkä lisäksi se tasoittaa ihon rakennetta, juonteita ja maksaläiskiä.

15 ml

Käyttö

Sekoita pieni määrä Holi (C) -jauhetta kolmeen suihkaukseen Holi (Water) -kasvovettä ja levitä seos puhtaalle kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle.

Osana Agent Nateur Holi (Trinity) -rituaalia: Ota 3-5 pumppausta Holi (Water) -essenceä kämmeniisi ja painele neste iholle. Sekoita pieni annos Holi (C) -jauhetta ja 3 pumppausta Holi (Water) -nestettä ja levitä seos iholle. Hiero iholle lopuksi Holi (Oil) -öljyä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

INCI

*calcium ketogluconate, *sodium ascorbyl phosphate.