Aika Eye Balm

56,00

Aikan silmänympärysbalmi napakoittaa herkkää ja ohutta silmänympärysihoa. Se ravitsee, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti.

Aikan Eye Balm on silmänympärysbalmi, joka ravitsee ja kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa tehokkaasti.

– Mango-, shea-, ghee- ja tamanuöljyt sekä aloe vera rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa, tasoittavat hienoja uurteita ja juonteita ja auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa tehokkaasti.
– Amla-, rohtosammakonputki, kurkuma- ja hibiskusuutteet antavat iholle vahvaa antioksidanttista ja tulehduksia laskevaa suojaa ja tehostavat ihon omaa kollageeni- ja elastiinisynteesiä.
– Ruusu-, santelipuu- ja kamomillasauniouutteet vahvistavat kapillaareja ja tasoittavat ihon sävyä.

Lasipurkki, 10 ml

Käyttö

Lämmitä pieni määrä balmia sormiesi välissä ja levitä silmänympärysiholle sekä huulten ympäryksille. Sopii myös kulmavahan asemesta käytettäväksi!

INCI

Mangifera indica (mango butter), Ghee, Calophyllum inophyllum (tamanu oil), Butyrospermum parkii (shea butter), Aloe barbadensis (aloe vera), Emblica officinalis (Amla), Centella asiatica (gotu kola), Curcuma longa (turmeric), Hibiscus sabdariffa (hibiscus), Rosa damascena (rose otto), Santalum spicatum (sandalwood), Anthemis nobilis(roman chamomile).