Aika Pitta Face Balm

101,00

Ayurvedinen kasvobalmi, joka suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä ja vahvistaa ihon omaa suojauskykyä. Tuote tehostaa kollageenintuotantoa, lisää ihon elastisuutta ja kiinteyttä ja tekee ihosta pehmeän.

Aikan Pitta Face Balm on rauhoittava ja kosteuttava kasvobalmi, joka sopii erityisesti herkälle, reagoivalle, punoitukseen taipuvalle, seka- sekä rosaceaiholle. Balmi suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä ja vahvistaa ihon omaa suojauskykyä. Se tehostaa kollageenin tuotantoa, lisää ihon elastisuutta ja kiinteyttä ja tekee ihosta pehmeän. Iho saa pitkäkestoista kosteutta ja se kykenee ylläpitämään paremmin optimaalista kosteustasapainoaan, sillä kosteuden haihtuminen iholta vähenee. Ihosta tulee kauniin kuulas ja pienet uurteet madaltuvat.

– Mangovoi, tamanu- ja arganöljy sekä aloe vera rauhoittavat ja kosteuttavat ja vahvistavat ihon omaa suojavaippaa. Iho pysyy hengittävänä ja elinvoimaisena.
– Ruusun, santelipuun ja palsamipelargonian eteeriset öljyt yhdessä lakritsa- ja amlauutteiden kanssa kirkastavat ja tasoittavat ihoa.
– Rasvaliukoiset antioksidantit, vitamiinit ja välttämättömät rasvahapot vahvistavat ja korjaavat ihoa ja ehkäisevät vapaiden radikaalien haittavaikutuksia.

Tuote on 100 % aktiivinen, täynnä tiivistettyä kasvivoimaa. Ei sisällä vettä, emulgaattoreita tai täyteaineita. Balmin jokainen raaka-aine toimii solutasolla ja tehostaa ihon toimintoja.

Sopii kaikille ihotyypeille, myös erittäin herkkäihoisille. Jopa vaikeammat psoriasis-, ekseema ja dermatiitti-ihot hyötyvät balmin hoitavuudesta ja rauhoittavuudesta.

Lasipurkki, 30 ml

Käyttö

Levitä puhtaalle iholle, joka on juuri kosteutettu kasvovedellä. Ota pieni määrä balmia kämmenillesi ja hengitä syvään balmin tuoksua. Levitä iholle pehmein, pyörittelevin liikkein. Suihkuta iholle kasvovettä myös balmin levittämisen jälkeen, sillä näin saat yhdistettyä vesi- ja rasvaliukoisten aktiiviaineiden tehot.

Tuote sopii käytettäväksi aamuin illoin. Ayurvedan mukaan erityisesti aamukäyttö on suositeltavaa, ja tuote sopiikin erinomaisesti käytettäväksi meikin alla.

INCI

Mangifera indica (mango butter), Butyrospermum parkii (shea butter), Argania spinosa (argan oil), Simmondsia chinensis (jojoba oil), Calophyllum inophyllum (tamanu oil), Aloe barbadensis (aloe vera), Emblica officinalis (amla), Glycyrrhiza glabra(liquorice), Pelargonium graveolens (geranium), Lavandula angustifolia (lavender), Santalum spicatum (sandalwood), Rosa damascena (rose otto).