Argentum Apothecary La Potion Infinie

208,00

La Potion Infinie on palkittu kosteusvoide, joka kosteuttaa ihoa syvävaikutteisesti, korjaa tehokkaasti juonteita, uudistaa ja rauhoittaa ihoa, estää tukkeutumien ja epäpuhtauksien syntymistä sekä ehkäisee oksidatiivista stressiä.

La Potion Infinie on palkittu kosteusvoide, jonka taustalla on useiden vuosien tutkimustyö dermokosmetiikan saralla. Se kosteuttaa syvävaikutteisesti, korjaa tehokkaasti juonteita, uudistaa ja rauhoittaa ihoa, estää tukkeutumien ja epäpuhtauksien syntymistä sekä ehkäisee oksidatiivista stressiä.

Ainutlaatuisen, patentoidun aktiiviaineyhdistelmän ytimessä on kaksi syvävaikutteista raaka-ainetta. Hopeahydrosoli tasapainottaa ihon mikroflooraa, on antibakteerinen ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti. DNA HP edistää ihosolujen uudistumista ja on äärettömän tehokas kosteuttaja. Kosteus kulkeutuu ja sitoutuu ihon soluväliaineeseen. Hopeahydrosoli ja DNA HP toimivat synergisesti uudistamalla ihokudosta tehokkaasti sekä vaikuttamalla ihossa voimakkaan antioksidanttisesti. Iho on näkyvästi terveempi ja elinvoimaisempi.

La Potion Infinie saa ihon tuntumaan välittömästi napakalta ja kiinteältä. DNA HP kosteuttaa ihoa syvältä samalla, kun kofeiini stimuloi ihon mikroverenkiertoa. Raaka-aineet ravitsevat ja vahvistavat ihoa ja pitävät ihon pehmeänä, ravittuna ja tasaisena pitkäkestoisesti aina solutasolla asti. Voide imeytyy ihoon välittömästi eikä jätä iholle kalvoa.

Säännöllisellä käytöllä iho on kirkkaampi, näyttää raikkaalta ja eloisalta ja epäpuhtaudet vähenevät. Iho kykenee sitomaan kosteutta itseensä pitkäkestoisesti, mikä tekee ihosta kiinteämmän, napakamman ja täyteläisemmän. Parantunut kosteudensitomiskyky auttaa myös epäpuhtauksien ennaltaehkäisyssä ja estää ihon kiiltelyä. Koska iho toimii kokonaisuudessaan paremmin, se on vahvempi ulkoisia haittatekijöitä vastaan ja herkkyydet sekä punoitus vähenevät. Koska voiteen pitkäaikainen käyttö parantaa ihosolukon uudistumista sekä kollageenin ja elastiinin tuotantoa, juonteet ja uurteet vähenevät näkyvästi.

La Potion Infinien tuoksu on kevyt, hienostunut ja elegantti. Argentum Apothecaryn tuotteiden signature-tuoksun on kehittänyt huippuparfymööri Grassesta, maailman tuoksukeskuksesta, joka on erikoistunut luonnollisten tuoksujen valmistamiseen.

Lasipurkki mironlasia, 70 ml

Käyttö

Levitä voidetta aamuin illoin puhtaille kasvoille, kaulalle ja silmänympärysiholle.

Käytä voidetta yksinään, jos pidät napakasta, mattaisesta lopputuloksesta. Jos haluat pehmeämmän ja silkkisemmän tuntuman, levitä voiteen alle muutamia tippoja kasvoöljyä.

INCI

Colloidal Silver, Kaolin, Glycerin, Argania Spinosa Kernel Oil, Charcoal Powder, Hectorite, Arachidyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Aqua (Water), Arachidyl Glucoside, Cetearyl Glucoside, Parfum (Fragrance), Sodium DNA, Tocopherol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Maris Aqua, Sodium Phytate, Citric Acid, Glycine Soja Oil, Honokiol, Magnolol, Phenethyl Alcohol, Laminaria Digitata Extract, Chlorella Vulgaris Extract, Saccharide Isomerate, Eugenol, Limonene, Linalool