De Mamiel Skin Recovery Blend

130,00

Skin Recovery Blend on ainutlaatuinen kiinteä seerumibalmi, joka sopii erityisesti herkkäihoisille.

De Mamielin Skin Recovery Blend on ainutlaatuinen balmi, joka sopii erityisesti herkkäihoisille. Se rauhoittaa, korjaa ja tasoittaa herkkää, herkistynyttä, punoittavaa ja kuivaa ihoa. Tuote sopii myös näppyihin, epäpuhtauksiin ja akneen taipuvalle iholle. Skin Recovery Blend auttaa ihoa sitomaan kosteuden sisäänsä ja viilentää ihoa ensilevityksestä lähtien. Ihosta tulee pehmeä ja täyteläinen samettisella, hiukan mattaisella tuntumalla.

“Skin Recovery Blend -balmi alkoi hahmottua, kun aloin kehittää ekseemasta kärsivälle asiakkaalleni parantavaa ja hoitavaa öljyä. Se osoittautui tehokkaaksi hoitotuotteeksi monentyyppisille herkille ihoille. Jatkoin tuotekehitystä ja muutin öljyn ajan kuluessa balmimaisempaan muotoon. Koska tuotteessa käytetään monta erityisen tehokasta ja harvinaisempaa raaka-ainetta, on balmin saaminen laajempaan tuotantoon kestänyt pitkään.” – Annee de Mamiel

Miksi tarvitsen tämän tuotteen?

 • Rauhoittava – rauhoittaa herkistynyttä ihoa ja helpottaa kutinaa
 • Matala-asteista tulehdusta laskeva ja allergista ihoa rauhoittava – rauhoittaa ja vähentää tulehdusta ja edistää tervettä verenkiertoa
 • Ravitsee ja pehmentää ihoa – estää kosteuden haihtumista iholta, minkä vuoksi iho kykenee sitomaan kosteutta itseensä tehokkaammin
 • Uudistaa ja virkistää ihosolukkoa ja ihokerrosten välistä vuorovaikutusta – parantaa ihon elastisuutta ja tekee ihosta täyteläisemmän
 • Suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä, kuten kylmyydeltä, viimalta ja UV-säteiltä, sekä sisäisiltä stressitekijöiltä rauhoittavien ja kortisolitasoa laskevien eteeristen öljyjen avulla.

Mikä tekee siitä ainutlaatuisen?

Skin Recovery Blend on kiinteämuotoinen öljyseerumi, joka on erinomaisen tehokas apu kuivalle, tulehtuneelle ja ärtyneelle iholle. Sen tulehdusta laskevat ja ravitsevat raaka-aineet rauhoittavat, pehmittävät ja uudistavat herkimmistä herkintäkin ihoa.

Tärkeät raaka-aineet

Skin Recovery Blendin ydin koostuu viiden sinisen atsuleenipitoisen öljyn yhdistelmästä. Ne yhdistettynä valkosaveen muodostavat silkkisen, seerumimaisen balmin, joka muuttuu iholla öljyksi. Atsuleenia sisältävät öljyt ovat ihoa rauhoittavia ja parantavia ja sopivat täydellisesti kuivalle, tulehtuneelle ja herkälle iholle. Jokaisella öljyllä on omat, ainutlaatuiset vaikutuksensa, mutta niiden yhteisvaikutus tekee balmista erityisen tehokkaan. Ne vaikuttavat myös mielen tasolla helpottamalla hermostuneisuutta ja ahdistuneisuutta, unettomuutta sekä viilentämällä sisäistä kuumuustilaa.

Tehokkaat ja aktiiviset raaka-aineet, kuten uudistavat tamanu- ja cupuacuvoi, rauhoittava babassuöljy ja antioksidanttinen mangovoi hoitavat ihoa samalla kun ihoa suojaava malakiitti ja tasapainottava ryytineitoöljy ehkäisevät epäpuhtauksien syntyä.

 • Atsuleenit: viisi sinistä, tulehduksia laskevaa eteeristä öljyä (sininen sypressi, kaksi erilaista kamomillalaatua, blue tansy ja siankärsämö) sisältävät kaikki suuren pitoisuuden atsuleeniä. Se uudistaa ihoa ja helpottaa ihoärsytyksistä ja tulehduksista kärsivää ihoa.
 • Malakiitti: vaikuttava, puhdistava mineraali, joka tehostaa ja vahvistaa ihon omaa, luontaista vastustuskykyä vapaita radikaaleja ja hapettavia ilmastotekijöitä vastaan.
 • Babassuöljy: sisältää runsaasti lauriini- ja myristiinihappoja ja muodostaa iholle suojaavan, tulehduksia helpottavan hunnun. Tämä tehostaa ihon kykyä sitoa itseensä kosteutta.
 • Tamanuöljy: uudistava ja rauhoittava öljy, joka tasoittaa punoittavimmankin ihon.
 • Kukuiöljy: erinomainen karhealle ja huokoiselle iholle, sillä se kykenee kuljettamaan ihoon tehokkaasti kosteutta ja sitomaan sen ihoon pitkäkestoisesti. Tehokas ekseemasta kärsivän ihon rauhoittamiseen
 • Granaattiomenansiemenöljy: korkean antioksidanttipitoisuuden omaava öljy, joka neutraloi vapaiden radikaalien vaikutuksen ja uudistaa ihoa. Granaattiomenaöljy on kasvikunnan ainoa lähde granaattiomenahapolle, joka laskee tehokkaasti tulehdustiloja.
 • Mustakuminaöljy: antibakteerinen öljy, joka hoitaa tehokkaasti ihon erilaisia tulehduksia, mukaanlukien ekseemat, akne ja sienitulehdukset.

Vegaaninen tuote. Lasipurkki, 30ml

Käyttö

Käytä iholle aamuin illoin tai niin usein kuin koet tuotetta tarvitsevasi. Voit sekoittaa balmin de Mamielin kausiöljyyn, jos kaipaat ihollesi lisäravintoa tai haluat parantaa tuotteen imeytyvyyttä. Myös kasvovesi tehostaa tuotteen imeytyvyyttä ja tehoa.

Säilytä balmia viileässä tilassa. Koska balmi on sekoitus luonnonöljyjä ja -voita, se saattaa muuttua nestemäiseksi lämpimässä ympäristössä. Avaa tuote tämän vuoksi varovasti! Tuote säilyttää tehokkuutensa sekä kiinteässä että sulaneessa muodossa eikä olomuoto vaikuta sen säilyvyyteen.

INCI

Butyrospermum parkii (shea) butter*, Theobroma grandiflorum (cupuaçu) butter*, Rosa canina (rosehip) flower oil, Oenothera biennis (evening primrose) seed oil , Mangifera indica (mango) seed butter, Camellia japonica (tsubaki) seed oil*, Punica granatum (pomegranate) seed oil*, Orbignya oleifera (babassu) oil*, Caryodendron orinocense (kahai) nut oil, Oryza sativa (rice) bran oil, Adansonia digitata (baobab) seed oil, Calophyllum inophyllum (tamanu) kernel oil*, Helianthus annus (sunflower) seed oil*, Arnica montana (arnica) flower extract*, Tocopherol (vitamin E), Malachite, Kaolin (white clay), Theobroma cacao (cocoa) seed butter, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, Eriocephalus punctulatus (cape chamomile) flower oil*, Callitris intratropica (blue cypress) wood oil**, Pelargonium graveolens (rose geranium) leaf oil*, Nigella sativa (blackseed cumin) seed oil*, Agonis fragrans (fragonia) branch/leaf oil, Matricaria recutita (german chamomile) flower oil*, Althaea officinalis (marshmallow) root extract*, Calendula officinalis (calendula) flower extract*, Symphytum officinale (comfrey) leaf extract*, Astragalus membranaceus (astragalus) root extract*, Sambucus nigra (elder) flower extract*, Centella asiatica (gotu kola) root extract*, Scutellaria baicalensis (baikal skullcap) extract*, Urtica dioica (nettle) leaf extract*, Trifolium pratense (red clover) extract*, Equisetum arvense (horsetail) extract*, Glycyrrhiza glabra (licorice) root extract*, Scutellaria baicalensis (Baikal skullcap) extract*, Santalum album (sandalwood) wood oil, Tanacetum annuum (blue tansy) flower oil*, Achillea millefolium (yarrow) flower oil* Citronellol°, Geraniol°, Limonene°, Linalool° Water/ aqua/ eau Trientalis europaea (chickweed wintergreen), Dactylorhiza purpurella (northern marsh orchid), Parnassia palustris (grass- ofparnassus), Trifolium arvense (hare’s foot clover), Armeria maritima (thrift).

*Certified organic , **Wild harvested,
°Natural essential oil constituents.