In Fiore Fleur Vibrante Serum Cerate

129,00

In Fioren Serum Cerate -seerumi yhdistää uusimman teknologisen osaamisen ja korkealaatuiset, kasvipohjaiset aktiiviaineet.

In Fioren Serum Cerate -seerumi yhdistää uusimman teknologisen osaamisen ja korkealaatuiset, kasvipohjaiset aktiiviaineet. Runsaasti antioksidantteja sisältävä Fleur vibrante Serum cerate on suunniteltu suojaamaan ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä, kuten UV-säteiltä, ilmansaasteilta, äärimmäisiltä lämpötiloilta, kuivalta ilmalta, ihoärsytyksiltä, univajeelta ja jet lagin aiheuttamalta epätasapainolta. Seerumissa on suuri pitoisuus beetakaroteenia, joka ennaltaehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista ja auttaa palauttamaan ihoon joustavuuden, kimmoisuuden ja elastisuuden sekä tekee ihon sävystä tasaisen. Ajan myötä iho vahvistuu, kiinteytyy ja tulee puolustuskykyisemmäksi.

Aktiiviaineet:

  • Kehäkukka on yksi ravinnetiheimmistä ja ihoa hoitavimmista kasviraaka-aineista. Se sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka tasapainottavat monentyyppisiä ihon epätasapainotiloja, minkä lisäksi se tehostaa ihon uusiutumista ja uuden ihosolukon syntymistä. Yleisesti kehäkukka vaikuttaa ihoa parantavasti.
  • Tyrni sisältää kaikkia iholle välttämättömiä rasvahappoja, kuten omega 3, 6, 7 ja 9. Tämän lisäksi siinä on runsaasti karotenoideja, tokotrienoleja ja bioaktiivisia raaka-aineita jotka suojaavat ihoa UV-säteiltä. Tyrniuute uudistaa ihosolukkoa, neutraloi vapaita radikaaleja, ja vähentää auringon säteiden haittavaikutuksia.
  • Porkkanaöljy sisältää runsaasti beetakaroteenia ja auttaa ylläpitämään ihokudosten optimaalia ravinnetasapainoa. Se ennaltaehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä, uudistaa ihon pintaa ja antaa iholle tehokasta antioksidanttista suojaa.

 

Muovituubi, 20 ml

Käyttö

Levitä kasvovesikostealle kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle aamuin illoin tai niin usein kuin tahdot. Sopii hyvin käytettäväksi päivän mittaan, aina silloin, kun haluat antaa ihollesi ylimääräistä ravinnebuustia. Erinomainen sekoitettuna maito- tai vesimäisen seerumin joukkoon – tällöin Serum Cerate lisää pohjaseerumin aktiivisuutta ja tekee koostumuksesta ja kokonaisvaikutuksesta ravitsevamman.

INCI

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Water (Aqua) Coco-Caprylate/Caprate, Distarch Phosphate, Rosa Canina Seed Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Sucrose Stearate, Jasminum Grandiflorum (Jasmine) Flower Extract, Sucrose Laurate, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Benzyl Benzoate*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Jasminum Sambac (Jasmine) Flower Extract, Linalool*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Eugenol*, Benzyl Alcohol*, Benzyl Salicylate*, Isoeugenol*.

*Naturally occurs in essential oils
*Made with vegan, Non-GMO, 99.98% natural, ethically sourced botanicals.
Made in France.