De Mamiel Intense Nurture Antioxidant Elixir

120,00

Täydellinen uudistava, korjaava ja suojaava maitomainen kosteusseerumi.

Täydellinen uudistava, korjaava ja suojaava unelmankevyesti levittyvä maitomainen kosteusseerumi, jossa yhdistyvät tehokkaimpien luonnollisten antioksidanttien ja aktiivisten kasviravintoaineiden vaikutukset. Ihosi pysyy hengittävänä ja se on suojattu vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta. Intense Nurture Antioxidant Elixir antaa modernin elämän haasteiden kanssa kamppailevalle iholle tehokkaimman energisoivan, kiinteyttävän ja kirkastavan hoidon.

”Tämä uskomaton tehoseerumi antaa iholle antioksidanttisia ravintoaineita ja tehostaa ihon luonnollisia korjaavia ja suojaavia toimintoja. Olen etsinyt tähän tuotteeseen tehokkaimman uudistamiskyvyn omaavat raaka-aineet, jotka kykenevät neutraloimaan ulkoa tulevien stressitekijöiden haittavaikutukset. Tulokset, joita näen asiakkaideni ihoilla, ovat välittömät ja poikkeuksellisen tehokkaat.” – Annee de Mamiel

Korjaa ja suojaa 

Tämä poikkeuksellinen seerumi rauhoittaa tulehduksia sekä palauttaa iholle kiinteyden ja elastisuuden. Kversetiini, luonnollinen antioksidantti, antihistamiini ja flavonoidi, stimuloi ihon omaa uudistumisprosessia ja korjaa sekä suojaa ihoa hapettavilta stressitekijöiltä. Ihosi jää joustavaksi, kiinteäksi ja on kuin paras versio itsestään.

Sisältää runsaasti antioksidantteja

Intense Nurture Antioxidant Elixirin vallankumoukselliset ainesosat suojaavat soluja vaurioilta ja pitävät ihon napakkana, puhtaana ja nuorekkaana. Malakiitti toimii äärimmäisen tehokkaana antioksidanttina, jolla on myös kyky puhdistaa ja detoksifoida ihoa. Tämän mineraalin nimi juontaa juurensa kreikan ”pehmeää” tarkoittavasta sanasta – jo muinaiset sivilisaatiot käyttivät malakiittia poistamaan kehosta epäpuhtauksia ja saasteita.

Superoksididismutaasi on luonnollinen entsyymi, joka tehostaa ihon hapenottokykyä. Tämä on avainasemassa solujen uudistumisprosessin onnistumisten kannalta.

Tarkkaan valittu yhdistelmä eteerisiä öljyjä vaikuttaa neutraloimalla vapaita radikaaleja. Ruusun, mirhan ja vetiverin eteeriset öljyt rauhoittavat mieltä.

Antaa iholle pitkäkestoista kosteutta ja hoivaa

Intense Nurture Antioxidant Elixir optimoi ihon kosteustasapainon kaikissa ihokerroksissa. Hyaluronihappo ja keramidit tehostavat solujen toimintaa. Ihon luonnollinen kosteustekijä NMF lisää kosteuden sitomiskykyä ja vähentää kosteuden haihtumista iholta. Iho on joustava, uudistunut ja ravittu, jolloin se näyttää tasaiselta ja virkeältä.

Uudistaa ja kirkastaa ihoa

Merifenkoli energisoi ja kirkastaa ihoa tehostamalla solukon uusiutumiskykyä, ihon happitasapainoa ja stimuloimalla kollagenintuotantoa. Iho pehmenee, ihon väri tasoittuu ja ihosta tulee kiinteä ja napakka.

Tärkeät raaka-aineet

Tuotteemme ovat puhtaita, tehokkaita ja täynnä aktiiviaineita, sillä valitsemme parhaat ja kasviravinteita täynnä olevat raaka-aineet korkealaatuisimmilta viljelijöiltä ympäri maailmaa. Kiinnitämme suurta huomiota kasvin kasvun kaikkiin vaiheisiin, lähtien maaperästä, jossa kasvit kasvavat. Kasvien kemiallisen koostumuksen kokonaisvaltainen ymmärrys ja se, miten ne toimivat yhdessä muiden raaka-aineiden kanssa on äärimmäisen tärkeää, jotta voimme varmistaa että niiden maksimaalinen elinvoima ja teho säilyvät.

Lasinen pipettipullo, 30 ml

Käyttö

Käytä päivittäin aamuin illoin puhdistuksen jälkeen. Ota kämmeniisi muutamia tippoja seerumia, hengitä sen tuoksua syvään ja levitä sen jälkeen kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Levitä tämän jälkeen vielä Exhale Daily Hydrating Nectar tai Seasonal Oil. Sopii kaikille ihotyypeille.

Rentoudu ja keskity ihonhoitorituaaliisi – näin saat rakennettua yhteyden ihoosi ja kaikkiin aisteihisi.

INCI

Aqua/water/eau, Diheptyl succinate***, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride (fractionated coconut), Capryloy Glycerin/ Sebacic Acid Copolymer***, Opuntia ficus-indica (prickly pear) seed oil*, Xylitylglucoside, Olive Glycerides, Anhydroxylitol (olive), Sodium hyaluronate, Oryzanol (rice germ), Malachite extract, Benzyl alcohol***, Xylitol, Dipalmitoyl Hydroxyproline***, Lysolecithin (rapeseed)***, Sclerotium Gum***, Ceramide 3, Citrus sinensis (orange) peel oil*, Pullulan***, Xanthan gum, Salicylic acid***, Cananga odorata (ylang ylang) flower oil, Crithmum maritimum (marine samphire) extract, Superoxide Dismutase, Tocopherol (vitamin E), Glucose, Boswellia carterii (frankincense) gum oil**, Pelargonium roseum (geranium) leaf oil*, Sodium Hydroxide***, Sorbic acid***, Citrus bergamia (bergamot – BF) peel oil*, Commiphora myrrha (myrrh) resin extract**, Pogostemon cablin (patchouli) leaf oil**, Vetiveria zizanoides (vetiver) root oil**, Rosa centifolia (wild rose) flower oil**, Jasminum officinale (jasmine) flower oil, Lavandula angustifolia (lavender) flower/leaf/ stem oil*, Sophora japonica (Japanese pagoda) flower extract, Citronellol ̊, Farnesol ̊, Geraniol ̊, Isoeugenol ̊, Limonene ̊, Linalool ̊, Menyanthes trifoliate (bogbean), Aconitum napellus (monkshood), Parnassia palustris (grass of parnassus), Grand Quintile, Pinus sylvestris (grandmother pine), Trientalis europaea (chickweed wintergreen), Helleborus foetidus (english bearsfoot), Linum bienne (pale flax).
*** ECOCERT Certified/Approved
Certified organic
*Natural essential oil constituents
**Wild harvested
Flower and Environmental essences