Kypris Moonlight Catalyst

129,00

Moonlight Catalyst on seerumi, joka pehmentää, kirkastaa ja uudistaa ihoa tehokkaasti. Se on luonnollinen, kasvipohjainen vaihtoehto retinolia sisältäville ihonhoitotuotteille.

Moonlight Catalyst on seerumi, joka pehmentää, kirkastaa ja uudistaa ihoa tehokkaasti. Se on luonnollinen, kasvipohjainen vaihtoehto retinolia sisältäville ihonhoitotuotteille. Uudistava fermentoitu kurpitsauute, epidermaalinen kasvutekijä EGF sekä kosteuttavat kasviuutteet uudistavat ja kirkastavat ihoa ärsyttämättä tai kuorimatta sitä liikaa.

Seerumi tehostaa ihon soluaineenvaihduntaa, napakoittaa ihokudosta ja pitää ihohuokoset puhtaina. Ihon väri tasoittuu, aiemmista epäpuhtauksista jääneet virheet ja arvet poistuvat ja ihosta tulee rauhallinen, tasainen ja eloisa. Ei sisällä eteerisiä öljyjä, minkä vuoksi sopii herkällekin iholle.

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti ympäristötekijöiden herkistämälle, akneen taipuvalle, epätasapainoiselle ja aikuiselle iholle.

Lasipullo pipetillä, 47 ml

Käyttö

Käytä iltaisin yöseerumina kosteustuotteesi alla. Puhdista ihosi aamulla. Moonlight Catalyst -seerumia ei tule käyttää päiväsaikaan eikä yhdessä muiden kuorivien kosmetiikkatuotteiden kanssa. Suojaa ihosi päiväsaikaan hyvin auringolta!

INCI

Water/Aqua, Glycerin, Lactobacillus/Pumpkin Fruit Ferment Filtrate, Xylitylglucoside, Sclerotium Gum, Algae, Anhydroxylitol, Xylitol, sh-Oligopeptide-1, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Rosa Canina (Rosehip) Flower Extract, Vigna Aconitifolia Seed Extract, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Extract, Prunus Domestica (Plum) Fruit Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water Extract, Hydrolyzed Fucus Vesiculosus Protein, Sodium Chloride, Trehalose, Sodium Levulinate, Maltodextrin, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Anisate, Sodium Citrate