Vintner's Daughter Active Botanical Serum

210,00

Vintner’s Daughterin Active Botanical Serum on ihoa rauhoittava, kirkastava, ravitseva ja kiinteyttävä kasvoöljy.

Vintner’s Daughterin Active Botanical Serum on laaja- ja syvävaikutteinen kasvoöljy, jonka poikkeuksellinen vaikutus- ja imeytymiskyky pohjaa 22 laadukkaaseen ja ravintorikkaaseen öljy- ja kasviuutteeseen. Ne antavat iholle yhteensä yli 60 erilaista ravintoainetta, kuten uudistavia kasvikeramideja ja -ravintoaineita, tasapainottavia mineraaleja, ihoa kirkastavia vitamiineja ja ihoa hapettumiselta suojaavia antioksidantteja sekä ravitsevia rasvahappoja. Kaikki nämä toimivat yhteisvaikutteisesti uudistaen, rauhoittaen ja vahvistaen ihoa ja tuoden esille sen upeimman hehkun. Iho saa kaikki tarvitsemansa lipidit ja rasvaliukoiset aktiiviaineet yhdellä levityksellä.

Active Botanical Serum -öljyn ytimessä on Vintner’s Daughterin oma Photo Radiance Infusion -yhdiste, jossa hyödynnetään hidasta, kolme viikkoa kestävää uuttotekniikkaa. Kasvit luovuttavat vähitellen uutospohjaan aktiiviaineensa koko kasvin mitalta, sekä juurista, varresta, lehdistä ja kukista, ja ovat tärkeässä roolissa tämän tehokkaan, laajavaikutteisen tuotteen valmistamisessa.

Active Botanical Serum -öljy sopii kaikille ihotyypeille, myös niille, jotka tukkeutuvat helposti ja jotka ovat taipuvia saumeuteen ja herkkyyteen. Iho saa ne ravinteet, vitamiinit ja mineraalit joita se tarvitsee vahvistaakseen itseään ja tullaakseen kirkkaaksi, raikkaaksi, napakaksi, tasasävyiseksi ja hehkuvaksi.

– Alfafa, kehäkukka, viinirypäleensiemenöljy ja voikukka rauhoittavat ja tasoittavat ihoa vähentämällä punoitusta ja tuomalla esiin ihon kauniin kuullon.
– Nokkos-, laventeli-, porkkana- ja sitruunaöljy uudistavat ja kirkastavat ihoa. Iho tasapainottuu ja napakoituu, minkä lisäksi ihon ravinneköyhyys ja epäpuhtaudet vähenevät.

Lasipullo pipetillä, 30 ml

Käyttö

Käytä öljyseerumia aamuin illoin, noin 6-8 tippaa kerrallaan Vintner’s Daughterin omaa painelutekniikkaa käyttäen. Se aktivoi seerumin imeytymistä ja tehoa. Parhaat tulokset saat, jos käytät öljyn alla vesipohjaista Vintner’s Daughterin Active Treatment Essence -hoitonestettä.

INCI

Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil; Corylus Avellana (Hazelnut) Oil; Citrus Aurantium var Bergamia(Bergamot) Peel Oil; Persea Americana (Avocado) Oil; Calendula officinalis (Marigold) Extract; Rose Damascena (Rose) Absolute; Daucus Carota (Carrot) Seed Oil; Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil; Rosa Rubignosa (Rosehip) Seed Oil; Citrus Limon (Lemon) Peel; Lavandula x Intermedia (Lavender) Flower; Medicago Sativa (Alfalfa) Leaf; Urtica Dioica (Nettle) Leaf; Taraxacum Officinale (Dandelion) Leaf; Boswellia Carteri (Frankincense) Oil); Citrus Aurantium var Amara (Neroil) Flower Oil; Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract; Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit; Curcuma Longa (Tumeric) Root Oil; Cupressus Sempervirens (Cypress) Leaf Oil; Jasminum Grandiflorum (Jasmine) Flower; Calophyllum Tacamahaca (Tamanu) Oil