Vintner's Daughter Active Treatment Essence

245,00

Active Treatment Essence on syvävaikutteinen ja tehokas monitoimituote, joka kosteuttaa ja korjaa ihoa laaja-alaisesti. Se antaa iholle juuri oikeanlaisia ravintoaineita sekä kirkastaa, napakoittaa ja kosteuttaa ihoa.

Active Treatment Essence on syvävaikutteinen ja tehokas monitoimituote, joka kosteuttaa ja korjaa ihoa laaja-alaisesti. Se antaa iholle juuri oikeanlaisia ravintoaineita sekä kirkastaa, napakoittaa ja kosteuttaa ihoa, minkä lisäksi se kuorii ihoa hellästi ja turvallisesti. Ihon rakenne, väri ja eloisuus kohentuvat huomattavasti.

Active Treatment Essence -tehonesteen ytimessä on Vintner’s Daughterin oma Photo Radiance Infusion -yhdiste, jossa hyödynnetään hidasta, kolme viikkoa kestävää uuttotekniikkaa. Kasvit luovuttavat vähitellen uutospohjaan aktiiviaineensa koko kasvin mitalta, sekä juurista, varresta, lehdistä ja kukista, ja ovat tärkeässä roolissa tämän tehokkaan, laajavaikutteisen tuotteen valmistamisessa. Tätä tehostaa entisestään Vintner’s Daughterin oma Phyto Ferment -käsittelyprosessi, jossa aktiiviaineiden imeytymistä tehostetaan entsymaattisesti.

Essence sisältää runsaasti luonnollisen tieteen tehokkaimpia löydöksiä, kuten stabiloitua C-vitamiinia, laajakirjoista B-vitamiiniyhdistettä, mikro- ja minimolekyylistä hyaluronihappoa, probiootteja, kasvien kantasoluja, mikroleviä ja ihoa hellästi kuorivia happoja ja entsyymejä. Yhdessä nämä ainesosat antavat iholle tehokasta kosteutta, optimaalista ravintoa sekä jokapäiväistä korjausta ja suojaa. Lisäksi Essence tehostaa myöhemmin levitettävien tuotteiden imeytymistä. Essence sopii kaikille ihotyypeille, myös niille, jotka tukkeutuvat helposti ja jotka ovat taipuvia saumeuteen ja herkkyyteen. Sopii käytettäväksi aamuin illoin.

Active Treatment Essence vaikuttaa ihoon seuraavilla tavoin:

  • kosteuttaa ja täytelöittää ihoa mikro- ja minikokoisen hyaluronihapon, aloe veran, kookosveden, omenapektiinin ja maitohapon avulla. Iho vahvistuu ja napakoituu.
  • kirkastaa ihoa ja vähentää hyperpigmentaatiota ja maksaläiskiä stabiloidun C-vitamiinin, nappiolkakukan, niasiiniamidin ja voikukan avulla. Ihosta tulee tasasävyinen ja kirkas.
  • kuorii ja pehmentää ihoa hellävaraisilla kasvipohjaisilla hapoilla ja entsyymeillä, jotka poistavat kuollutta ihosolukkoa ja pitävät ihohuokoset hengittävinä ja puhtaina.
  • tasapainottaa ihoa antamalla iholle monivaikutteisia adaptogeenisiä aktiiviaineita.
  • uudistaa ja virkistää ihoa antioksidanttirikkaalla C-vitamiinilla ja kasvien kantasoluilla, jotka tukevat ihon luonnollista kollageenisynteesiä.

Lasipullo pipettinokalla, 50 ml

Käyttö

Levitä iholle Active Treatment Essence heti puhdistuksen jälkeen. Ota kämmenellesi kolmasosapipetillinen essenceä ja painele tuote ihoon. Parhaiden tuloksien aikaansaamiseksi levitä vielä essencestä kostealle iholle Vintner’s Daughterin Active Botanical Serum -kasvoöljy.

INCI

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Malpighia Emarginata (Acerola) Fruit Extract, Moringa Oleifera Seed Extract, Althea Officinalis (Marshmallow) Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract, Ginkgo Biloba (Maidenhair Tree) Leaf Extract, Taraxacum Officinale (Dandelion) Root Extract, Helichrysum Italicum (Curry Plant) Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Medicago Sativa (Alfalfa) Leaf Extract, Astragalus Membranaceus (Huáng Qí) Root Extract, Verbascum Thapsus (Mullein) Flower/Stem/Leaf Extract, Bacillus Ferment, Lactic acid, Arginine, Apple cider vinegar, Avena sativa (Oat) bran extract, Niacinamide (Vitamin B3), Glycerin, Terminalia ferdinandiana (Kakadu plum) fruit extract, Cocos nucifera (Coconut) extract, Saccharide isomerate, Pyrus malus (Apple) fruit extract, Chlorella vulgaris (Microalgae) extract, Maltodextrin, Origanum majorana (Marjoram) leaf extract, Gluconolactone, Muriella aurantiaca (Microalgae) oil, Lecithin, Ruttnera lamellosa (Microalgae) oil, Watanabea reniformis oil, Sodium ascorbate, Sodium hyaluronate, Papain (Papaya enzyme), Bromelain, Argemone mexicana callus (Poppy) extract, Mirabilis jalapa callus (Four o’clock flower) extract, Polianthes tuberosa callus extract, Sodium phytate, Sodium hydroxide, Levulinic acid, Sodium levulinate, Sodium benzoate, Potassium sorbate