Toimitus- ja tilausehdot

 

Maksaminen

Voit maksaa ostoksesi kaikissa suomalaisissa verkkopankeissa, korttimaksuina (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard) tai Klarna laskulla (laskutuslisä 0 €).

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09-425 99 771 (ark. klo 8:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.

Toimitustavat- ja hinnat

Paketit toimittaa Suomen Posti sekä Matkahuolto. Voit valita toimituksen lähimpään postitoimipaikkaasi tai Postin/ Matkahuollon noutopisteeseen. Postikulut ovat 4,90 euroa per toimitus. Yli 100 euron tilauksissa toimituskuluja ei peritä. Matkahuolto toimittaa tuotteet myös kotitoimituksella. Yli 200 euron tilauksissa kotitoimitus on ilmainen, alle 200 euron tilauksissa sen hinta on 8,90 euroa.

Tilaukset lähtevät toimitettavaksi kuljetusyhteistyökumppaneille yleensä tilauspäivänä. Joskus tämä saattaa viedä 1-3 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Tuotteesi toimitetaan mahdollisimman nopeasti ja harvinaisista pidemmistä toimitusajoista ilmoitetaan tilaajalle erikseen sähköpostilla.

Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi lähetystunnuksen, jolla voit seurata toimituksen kulkua Postin tai Matkahuollon verkkosivuilla.

Jos jätät tilauksesi noutamatta, perimme siitä mahdolliset postikulut, noutamattoman lähetyksen palauttamisesta aiheutuvat kulut sekä Klarnan palvelukulut.

Voit myös noutaa tilauksesi Liinu’n organic beauty -hoitolalta Helsingin Kalliosta (Fleminginkatu 8), jolloin toimituskuluja ei peritä. Noudon voit tehdä hoitolan shopin aukioloaikoina tiistaisin klo 18-20, keskiviikkoisin klo 10-12 ja torstaisin 15-16. Tarkistathan mahdolliset shopin aukioloaikamuutokset vielä erikseen Liinu’n organic beauty Facebook- tai Instagram-sometileiltä. Erillisestä noutoajasta voidaan sopia sähköpostitse.

Vaihto- ja palautusoikeus

Tilaamillasi tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen. Kosmetiikkatuotteiden sinettien tulee olla ehjät. Kuluttaja maksaa itse tuotteiden palautuksen postitse, eikä tilauksen yhteydessä maksettuja toimituskuluja palauteta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua.

Mikäli toimitettu tuote on vioittunut, ota yhteyttä sähköpostitse karoliina(at)liinun.fi. Liinun.fi -verkkokaupasta tilattujen tuotteiden reklamaatiot tulee aina tehdä myyjätaholle eli liinu’n organic beautylle, ei reklamaatioita koskevalle brändille. Liinu’n organic beautyllä on velvollisuus vastata mahdollisista reklamaatioista ainoastaan silloin, jos kommunikaatio tapahtuu liinu’n organic beautyn kautta.