Karoliina Rauhala, Liinu'n Organic Beautyn omistaja
Karoliina Rauhala, Liinu'n Organic Beautyn omistaja

About

Liinu’n organic beauty on ekokosmetiikkaverkkokaupan, myymälän ja hoitolan yhdistelmä. Valikoimastani löydät maailman parhaat luonnonkosmetiikkamerkit, joista suurinta osaa et löydä mistään muualta pohjoismaista. Valikoimani on rakentunut luonnonkosmetiikan ympärille tuotteiden tehokkuuden, korkeiden aktiiviainepitoisuuksien ja eettisyyden vuoksi. Olen kiinnostunut aidosti toimivista ja tuloksellisista ekologisista ihonhoitosarjoista ja kehitän palveluitani jatkuvasti.

Vuorovaikutus asiakkaitteni kanssa varmistaa, että saan paljon palautetta tuotteiden toimivuudesta ja siitä, mitkä tuotteet sopivat erilaisille ihoille. Olen aidosti kiinnostunut asiakkaitteni ihon hyvinvoinnista yksilöllisellä tasolla. Tulitpa asiakkaakseni paikan päälle hoitoon tai myymälään, tai teitpä ostoksesi verkossa, toivon voivani välittää tunteen kohtaamisesta ja siitä, että tarkkaan valitut ja laadukkaat tuotteet lähtevät matkaan rakkaudella. Koen onnistuneeni, jos saat putiikillani tai verkkokaupassa vieraillessasi neuvojeni avulla inspiraatiota, selkeitä tuloksia ja nautinnollisuutta ihonhoitoosi.

Kupillinen teetä maadoittaa. Sitä on aina tarjolla shopilla ja hoitojen yhteydessä.

Koska valikoimani on minun kuratoimani, ja myös tuotteiden varasto on hyppysissäni, pystyn seisomaan valikoimani tuotteiden laadun ja tuoreuden takana. Pienenä yrityksenä voin tilata täydennystä säännöllisesti pienissä erissä ja varmistan näin, että varastokierto on tehokas eivätkä tuotteet seiso hyllyillä pitkään.

Uskon, että kosmetiikka voi olla enemmän kuin ihonhoitoa. Se voi olla väylä itsestä huolehtimiseen, oman ajan ottamiseen ja rakastavan minäkuvan rakentamiseen. Kun löydät itsellesi sopivia ja aistejasi helliviä tuotteita ja tuoksuja, alat luoda päivittäisellä tasolla itseäsi hoitavia syvän rauhan hetkiä. Samalla opit kuuntelemaan ihosi ja kehosi viestejä, ja arjen tavallisista hoitorutiineista alkaa muodostua ylellisiä ja ravitsevia rituaaleja.

Tervetuloa tälle matkalle kanssani!

Jokainen paketti pakataan huolella ja ajatuksella.

Hoitolalla tarjolla olevat palvelut

Shopin aukioloajat

Hoitolan shoppi on auki ilman ajanvarausta tuotenoutoja varten tiistaisin 18-20, keskiviikkoisin 10-12 ja torstaisin 15-16. Lämpimästi tervetuloa joko pikaiselle piipahdukselle tai kiireettömälle juttutuokiolle!

Ihonhoitokonsultaatio

Avoimien shoppivierailujen lisäksi varattavissa on myös yksilöllinen ihonhoitokonsultaatio, jolloin myymälätilassa ei ole muita. Noin tunnin kestävän tapaamisen aikana kartoitamme yhdessä ihonhoitotarpeesi ja -ongelmasi ja suunnittelemme juuri sinulle sopivan tuotekokonaisuuden ja ihonhoitorutiinin. Ihonhoitokonsultaatio maksaa 120 e, mutta tämä hinta hyvitetään yli 120 e ostoksista.

Kasvohoidot

Tuotemyynnin ja -konsultoinnin lisäksi tarjoan hoitolassani yksilöllisesti räätälöityjä kasvohoitoja. Täyden varauskalenterin vuoksi vapaita hoitoaikoja ei ole suoraan tarjolla uusille asiakkaille, mutta tuotteista ja hoidoista kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita ihonhoitokonsultaatioon luokseni. Hoitofilosofiaani kuuluu hoitolahoitojen ja kotihoitotuotteiden yhdistäminen, tuotteista irrallisia hemmotteluhoitoja en tee lainkaan. Jos kotihoitotuotteiden kautta rakentuu vuorovaikutteinen ja tuloksellinen hoitosuhde, hoitolahoidot järjestyvät ajan kanssa, noin 6-12 kuukauden sisällä.

– Herkän ihon hapoton hoito ilman ihonpuhdistusta 110 e, ihonpuhdistuksella 125 e

– Aktivoiva ja kirkastava hoito hedelmähapoilla tai entsyymikuorinnalla, sisältää ihonpuhdistuksen tarpeen mukaan 135 e

* Hoitotapaamisen kesto konsultaatioineen ja kotihoitosuosituksineen on n. 1h 45min. Hapottoman hoidon osuus tästä on noin 50 min, hapollisten hoitojen n 60 min. Peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen hoidon alkua perutuista ajoista veloitetaan hinnaston mukainen summa.

Täyden varauskalenterin vuoksi en valitettavasti myy hoitolahjakortteja. Lahjakortti ihonhoitokonsultaatioon tai tuotteiden hankintaan on sen sijaan saatavilla.

LUE MYÖS NÄITÄ