De Mamiel First Fix Serum

170,00

First Fix on seerumi, joka hoitaa kokonaisvaltaisesti ja laaja-alaisesti stressitilan heikentämää ihoa.

First Fix -seerumin sisältämät aktiiviaineet työskentelevät synergisesti yhdessä ihon sisäsyntyisten korjausprosessien kanssa. Näin saadaan aikaan tehokas ihoa suojaava ja korjaava vaikutus.” – Annee de Mamiel

First Fix -seerumi on yli kymmenen vuoden tutkimus- ja kehitystyön tulos. Se korjaa iholla näkyviä stressin vaikutuksia ja niiden syntysyitä, jolloin iho vähitellen muuttuu terveeksi, säteileväksi ja virkistyneeksi. Seerumi rauhoittaa, suojaa ja korjaa ihoa tehokkaiden aktiiviaineidensa avulla.

Stressitila voi näkyä iholla useilla eri tavoilla. Iho voi tuntua samealta ja harmaalta, kuivalta, herkältä ja ärtyneeltä tai se voi reagoida näppyilemällä, punoittamalla tai tuntumalla kireältä ja kosteusköyhältä. Koska First Fix keskittyy korjaamaan stressitilan ja matala-asteisen tulehduksen syntysyitä, se sopii monenlaisille ihotyypeille. Tuote on testattu dermatologisesti sekä kliinisin testein.

  • Hyaluronihappo, skvalaani sekä ihoa ravitsevat kasviöljyt kuten kaktusviikuna-, kahai- ja granaattiomenansiemenöljy vähentävät ihon kuivuutta. Neurophroline™ -yhdiste tasapainottaa stressihormonina tunnetun kortisolin haittavaikutuksia.
  • Ektoiini vahvistaa ihon omaa suojavaippaa ja parantaa ihon kosteudensitomiskykyä. Pensasapilauute antaa iholle elinvoimaa ja virkeyttä.
  • Passioline™ on aktiiviaineyhdiste, jonka on kliinisissä tutkimuksissa todettu tehostavan ihon omaa elastiini- ja kollageenisynteesiä. Ihosta tulee napakampi ja kiinteämpi. Telosense™ -yhdiste suojaa ihosolujen DNA:ta.
  • Tyrnin adaptogeenit napakoittavat ja vahvistavat ihoa samalla, kun ruusujuuri antaa soluille virkeyttä ja elinvoimaa. Mustikan polyfenolit rauhoittavat solukkoa ja kirkastavat ja tasoittavat ihon sävyä.
  • de Mamielin oma aromaterapeuttinen Cortisol Resilience Complex™ -seos keskittyy korjaamaan stressin haitallisia vaikutuksia henkisiin rakenteisiin ja tunnepuoleen. Ruusun, cape chamomile (Eriocephalus Punctulatus), vetiverin ja santelipuun eteeriset öljyt auttavat muuttamaan tapaa, jolla lähtökohtaisesti reagoimme stressiin.

Mironlasinen pumppupullo, 30 ml

Käyttö

Käytä seerumia aamuin illoin. Levitä 2–3 pumppausta puhdistetulle iholle kasvoveden päälle. Hengitä seerumin lempeää, suloista tuoksua ja hiero seerumi iholle kunnes se on imeytynyt. Käytä tämän jälkeen kasvoöljyä tai kasvovoidetta.

INCI

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Propanediol, Camellia Japonica (tsubaki) seed oil, Kappaphycus alvarezii (red algae) extract, Caryodendron orinocense (kahai) nut oil, Ectoin, Opuntia ficus indica (prickly pear) seed oil, Squalane, Helianthus annuus (sunflower) seed oil, Diheptyl succinate, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Passiflora edulis (maracuja) seed oil, Punica granatum (pomegranate) seed oil, Cetearyl alcohol, Cetyl phosphate, L-Arginine, Benzyl alcohol, Curcuma longa (turmeric) Callus Lysate, Lespedeza capitata (roundhead bush clover) leaf/stem extract, Sodium hyaluronate, Maltodextrin, Salicylic acid, Lysolecithin, Sclerotium Gum, Tocopherol (Vitamin e), Vaccinium angustifolium (blueberry) Fruit Extract, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance)**, Tephrosia purpurea (wild indigo) seed extract, Rhodiola Rosea (rhodiola) root extract, Vetiveria zizanoides (vetiver) root oil*, Hippophae rhamnoides (seabuckthorn) kernel extract, Pelargonium graveolens (rose geranium) leaf oil*, Santalum album (sandalwood) wood oil, Pullulan, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, Sorbic acid, Eriocephalus punctulatus (cape chamomile) flower oil*, Citric acid, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Sodium Benzoate, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Yeast Protein, Linalool˚, Citronellol˚, Geraniol˚, Citral˚
˚Natural essential oil constituents *Organic
Flower and gem essences of Black-eyed Susan, Bush Fuchsia, Crowea, Jacaranda, Little Flannel Flower, Grey Spider Flower, Obsidian.