In Fiore Calendula Solution Botanique

215,00

Calendula Solution Botanique on syvävaikutteinen kasvoille ja vartalolle sopiva öljy. Se toimii ihotason lisäksi aromaterapeuttisen pohjansa vuoksi tunteita tasapainottavana sekä energeettisesti chakrojen toimintaa vahvistavasti. Oljy tehostaa ihon verenkiertoa, nesteaineenvaihduntaa, ravintoaineiden saantia ja uudistumiskykyä, jolloin iho saa takaisin terveytensä, kimmoisuutensa ja eloisuutensa ja ihon ennenaikainen ikääntyminen hidastuu.

Calendula Solution Botanique on syvävaikutteinen kasvoille ja vartalolle sopiva öljy. Se toimii ihotason lisäksi aromaterapeuttisen pohjansa vuoksi tunteita tasapainottavana sekä energeettisesti chakrojen toimintaa vahvistavasti.

Kehäkukkaa runsaasti sisältävä öljy kosteuttaa ihoa tehokkaasti, parantaa ihon elastisuutta ja antaa sille antioksidanttista suojaa. Öljyn korkea beetakaroteenipitoisuus ennaltaehkäisee ja vähentää turvotusta. Karotenoidit lisäävät ihon kykyä suojautua UV-valon haittavaikutuksilta ja vapailta radikaaleilta, jotka muuten haurastuttaisivat ihon omaa kollageenia ja elastiinia. Kehäkukan terälehdistä saatava luonnollinen antioksidantti, ksantofylli, parantaa ihon kosteus- ja rasvatasapainoa sekä tekee ihosta kimmoisan. Neroli ja kamomilla vaikuttavat kohottavasti aisteihin ja tehostavat soluaineenvaihduntaa. Kokonaisuutena öljy tehostaa ihon verenkiertoa, nesteaineenvaihduntaa, ravintoaineiden saantia ja uudistumiskykyä, jolloin iho saa takaisin terveytensä, joustavuutensa ja eloisuutensa ja ihon ennenaikainen ikääntyminen hidastuu.

Calendulan sisältämä nerolin, kamomillan, kehäkukan, kurkuman ja porkkanan eteeriset öljyt auttavat energeettisten ominaisuuksiensa avulla yksilöä pääsemään syvemmin kosketuksiin oman, syvän itsen kanssa. Öljy auttaa vahvistamaan omaa, sisältä nousevaa voimaa ja opettaa tunnistamaan sen eri puolia. Se auttaa kirkastamaan ja sanoittamaan haaveita ja tavoitteita sekä auttaa toteuttamaan niitä. Kokonaisuudessaan se vahvistaa luottamusta elämän kulkuun ja etenemiseen.

Calendula auttaa pääsemään käsiksi syvään juurtuneihin henkisiin haavoihin, käsittelemään ne ja päästämään niistä irti. Se auttaa löytämään ydinkohtia, joissa oma jumittuneisuus, tukkoisuus ja vastahankaisuus asuvat ja helpottaa niiden taakse jättämistä sekä eteenpäin menemistä.

Calendula on kuin pullotettua aurinkoa. Se sopii jokaiselle, joka kärsii kylmistä ja pimeistä talvista ja kokee elävänsä vasta, kun aurinko paistaa.

Chakratasolla Calendula tukee erityisesti solar plexus- ja sydänchakran toimintaa. Se vahvistaa maksan meridiaanin toimintaa.

Lasinen pipettipullo, 100 ml

Käyttö

  • Käyttö kasvoöljynä: ota kämmenillesi viisi tippaa Calendula Solution -öljyä. Levitä se kasvoille, kaulalle ja dekolteelle hellävaraisin hierontaliikkein. Tehosta imeytymistä painelemalla öljy lopuksi ihoon.
  • Käyttö tehotuotteena: lisää kolme tippaa Calendula Solution -öljyä kasvoöljysi, -voiteesi tai -seerumisi joukkoon. Tämä antaa perustuotteelle lisää napakoittamis- ja kosteutuskykyä ja suojaa ihoa tehokkaammin hapettavalta vaikutukselta.
  • Käyttö koko kehon öljynä: Hiero Calendula Solution -öljyä koko kehollesi etenkin kuivaharjauksen tai saunomisen jälkeen.
  • Aromaterapeuttinen käyttö: Levitä kolme tippaa Calendula Solution -öljyä ranteisiisi ja hiero niitä hetken ajan toisiaan vasten. Tuoksuta öljyä hengittämällä syvään kymmenen sekunnin ajan, hengitä sitten ulos hitaasti kymmenen sekunnin ajan. Toista viisi kertaa ja jatka meditaatioharjoituksellasi.
  • Käyttö energianhallinnan apuna ja chakratyöskentelyssä: Tehostaa solar plexuksen ja sydänkeskuksen toimintoja; auttaa keskittymään oman henkilökohtaisen voiman löytämiseen ja tavoitteiden ja visioiden asettamiseen; parantaa yhteyttä luontoon, auttaa luottamaan elämän kuljettamiseen ja hoitamiseen.

INCI

Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Rosa Moschata Seed Oil, Extra Virgin Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Arnica Montana Flower Extract, Rosa Canina Seed Extract, Calendula Officinalis Extract, Curcuma Xanthorrhiza (Turmeric) Root Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Citronellol*, Farnesol*.
*Esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä