In Fiore Fleur Vibrante Solution Botanique

220,00

Fleur Vibrante Solution Botanique on syvävaikutteinen kasvoille ja vartalolle sopiva öljy. Se toimii ihotason lisäksi aromaterapeuttisen pohjansa vuoksi tunteita tasapainottavana sekä energeettisesti chakrojen toimintaa vahvistavasti. Öljy tehostaa ihon verenkiertoa, nesteaineenvaihduntaa, ravintoaineiden saantia ja uudistumiskykyä, jolloin iho saa takaisin terveytensä, kimmoisuutensa ja eloisuutensa ja ihon ennenaikainen ikääntyminen hidastuu.

 

Fleur Vibrante Solution Botanique on syvävaikutteinen kasvoille ja vartalolle sopiva öljy. Se toimii ihotason lisäksi aromaterapeuttisen pohjansa vuoksi tunteita tasapainottavana sekä energeettisesti chakrojen toimintaa vahvistavasti.

Fleur Vibrante vahvistaa ihoa antioksidanttien, flavonoidien ja välttämättömien amonihappojen avulla. Ne imeytyvät syvälle ihokudokseen, tehostavat soluaineenvaihduntaa ja uudistavat epidermiksen rakennetta. Upea, runsas tuoksu rakentuu kolmesta erilaisesta jasmiiniuutteesta. Runsaasti flavonoideja sisältävät tyrni- ja kehäkukkauutteet ravitsevat ja suojaavat ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä ja saasteilta. Marulaöljy neutralisoi vapaita radikaaleja ja auttaa terveen, uuden kollageenin rakennuksessa. Kokonaisuutena öljy tehostaa ihon verenkiertoa, nesteaineenvaihduntaa, ravintoaineiden saantia ja uudistumiskykyä, jolloin iho saa takaisin terveytensä, kimmoisuutensa ja eloisuutensa ja ihon ennenaikainen ikääntyminen hidastuu.

Fleur Vibrante Solution Botanique -öljy on kevyt, imeytyy helposti ja tekee ihosta täyteläisen. Se täyttää pieniä, hienoja uurteita, vähentää kuivuutta ja antaa iholle auringon suuteleman viimeistelyn.

Energeettisiltä ominaisuuksiltaan Fleur Vibrante Solution Botanique on täynnä lämpöä ja puhtautta. Se on tehokas harmonisoija, joka auttaa tuomaan sisäiset impulssit näkyviksi ja synnyttää tätä kautta sitä, mitä itse tahdomme saada aikaan. Fleur Vibrante auttaa vahvistamaan yksilön omaa tahtoa, itsetuntemusta, itsevarmuutta ja intuitiota. Näiden kautta se auttaa löytämään omia, itselle sopivia kanavia itseilmaisuun ja luovuuteen. Pelot, ahdistuneisuus ja haavoittuvaisuus kevenevät ja turvallisuuden tunne ja yhteys omaan kehoon sekä aisteilla koettavaan nautintoon lisääntyy. Sensuaalisuus ja aistillisuus tulevat luontevaksi osaksi omaa minää ja aistimaailmaa.

Fleur Vibrante pehmentää rinnan ja yläkehon alueella olevaa jäykkyyttä ja tiukkutta, mikä johtuu usein stressistä ja ahdistuksesta ja ilmenee hengityksen pinnallisuutena, fyysisenä ja psyykkisenä yliherkkyytenä sekä kasvojen ja leuan alueen jäykkyytenä.

Chakratasolla Fleur Vibrante yhdistyy juuri-, sakraali- ja kruunuchakroihin.

Lasinen pipettipullo, 100 ml

Käyttö

  • Käyttö kasvoöljynä: ota kämmenillesi viisi tippaa Fleur Vibrante Solution -öljyä. Levitä se kasvoille, kaulalle ja dekolteelle hellävaraisin hierontaliikkein. Tehosta imeytymistä painelemalla öljy lopuksi ihoon.
  • Käyttö tehotuotteena: lisää kolme tippaa Fleur Vibrante Solution -öljyä kasvoöljysi, -voiteesi tai -seerumisi joukkoon. Tämä antaa perustuotteelle lisää napakoittamis- ja kosteutuskykyä ja suojaa ihoa tehokkaammin hapettavalta vaikutukselta.
  • Käyttö koko kehon öljynä: Hiero Fleur Vibrante Solution -öljyä koko kehollesi etenkin kuivaharjauksen tai saunomisen jälkeen.
  • Aromaterapeuttinen käyttö: Levitä kolme tippaa Fleur Vibrante Solution -öljyä ranteisiisi ja hiero niitä hetken ajan toisiaan vasten. Tuoksuta öljyä hengittämällä syvään kymmenen sekunnin ajan, hengitä sitten ulos hitaasti kymmenen sekunnin ajan. Toista viisi kertaa ja jatka meditaatioharjoituksellasi.
  • Käyttö energianhallinnan apuna ja chakratyöskentelyssä: Tehostaa juuri- ja sakraalichakran ja ylemmän kruunun toimintoja; auttaa löytämään omaa, aitoa ja aktiivista tahtoa, parantaa itsetuntemusta, syventää sensualisuutta ja auttaa löytämään sisäistä, pehmeää ylväyttä

INCI

Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Rosa Moschata Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Jasminum Grandiflorum (Jasmine) Flower Extract, Jasminum Sambac (Jasmine) Flower Extract, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Berry Extract, Jasminum Auriculatum (Jasmine) Flower Extract, Rosa Canina Seed Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinale (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*, Linalool*, Eugenol*, Benzyl Benzoate*.
*Esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä