In Fiore Fleur Vibrante Healing Floral Essence / Face Balm Concentré

105,00

Aromaattinen, rauhoittava, pehmittävä ja energisoiva hoitobalmi, joka imeytyy ihoon syvälle ja palauttaa sen säteilevyyden.

Aromaattinen, rauhoittava, pehmittävä ja energisoiva hoitobalmi, joka imeytyy ihoon syvälle ja palauttaa sen säteilevyyden. Tyrniuute suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä ja E-vitamiini ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Kehäkukka- ja jasmiiniuutteet toimivat vahvoina anti-age-raaka-aineina, jotka lisäävät kollageenin muodostusta ja elastisoivat ihoa jättäen sen täyteläiseksi ja uudistuneeksi.

  • Kehäkukka sisältää runsaasti beetakaroteenia, joka lisää kollageenin tuotantoa ihossa. Karotenoidit  tehostavat metabolisten entsyymien toimintaa, mikä vaikuttaa suotuisasti ihon puhdistumiskykyyn.
  • Jasmiininkukkaöljy on antioksidantti, joka lisää ihon elinvoimaisuutta tehostamalla heikkoa verenkiertoa.
  • Auringonkukkaöljystä saatava E-vitamiini neutraloi vapaiden radikaalien vaikutusta ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista.

Lasipurkki, 30 ml

Käyttö

Lämmitä herneen kokoinen nokare balmia kämmenissäsi ja levitä kasvoille painellen ja hieroen. Suihkuta levityksen jälkeen iholle Vitale-kasvovettä, joka auttaa ravintoaineita imeytymään iholle tehokkaammin. Voidaan käyttää In Fioren 4-2-4-metodin viimeisenä, kosteuttavana osana.

INCI

Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Rosa Moschata Seed Oil, Beeswax (Cera Alba), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Berry Extract, Jasminum Grandiflorum (Jasmine) Flower Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinale (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*, Linalool*, Eugenol*, Benzyl Benzoate*. *esiintyy eteerisissä öljyissä